k
k
Nyitólap Garancia Technikai Leírás Pályázat Készülék szervíz Kapcsolat Kavitációs és RF készülékek Vákuum Lipomasszázs HIFU Hullámmasszázs, Nyirokmasszázs Tartós szőrtelenítés, IPL - E-Light Arckezelő készülékek Mezoterápia, Elektroporáció BÉRELHETŐ IPL készülék
KM-300H HIFU Készülék adatok: Hálózati feszültség: 230V CE: van Garancia: 3év. Készleten: Csak rendelésre Ajánlott üzemidő: 8 óra/nap Kimeneti teljesítmény:  50W Technológia: Nagy Erejű Fókuszált Ultrahang Ultrahang behatási mélysége:  1,5mm  3,0mm  4,5mm Patronok élettartama: 8000 lövés Patronok száma: 3db illetve 4db Ár: 2 250 000-HUF + Áfa. (Állvány nélkül) Részletfizetés: 50%-tól elvihető Az állvány ára nettó 200 000 HUF.
 HIFU (High Intensity Focused Ultrasonic) vagy más néven Nagy Erejű Fókuszált Ultrahang kezelés lényege, hogy a kezelőfej kialakításának könöhetően a bőr adott rétegeiben szószerint apró szövetroncsolást okoz. A szövetroncsolást egy hosszab gyógyulás szakasz követi (1-2 hónap), aminek következtében a kimondottan mély és tartós ráncok eltűnnek ( nevető illetve homlok ráncok). Virtuális ráncfelvarrásnak is nevezik mivel nem jár sebészeti beavatkozással de az eredmény majdnem ugyanaz lesz és hosszútávú a hatása. A készülék egyedi tulajdonsága, hogy külön megvásárolható hozzá egy testkezelő patron ami a zsírszövet eltüntetésére alkalmas a 13mm-es besugárzási mélységével.